Jdi na obsah Jdi na menu
 


1/2 2013

3. 2. 2013

...od července 2013 se stěhujeme do nové rubriky a to 2/2 2013...

Ch. Ustinella z Ungeltu alias Crazy je k dnešnímu dni Šampion krásy na Slovensku, výstavně splněny podmínky pro udělení titulu Šampiona krásy v České republice a má rozjety šampionáty v Polsku, Rakousku a v Maďarsku. Děkujeme všem, kdo sledují naše příběhy a všem kdo nám fandí a drží pěsti.

Národní výstava psů Bielsko Biela 30.6.2013

Tento víkend jsme vyrazili opět na národní výstavu psů do Polska. Jelikož nám dělal v autě společnost jeden dalmatinek od kamarádky, tak jsme nechali Easynečku doma pěkně odpočívat (a nakonec jsme dobře udělali) a vyrazili jsme pouze s placatkou jednou a to Crazynkou. I přes velkou nepřízeň počasí v podobě zimy a téměř neustálého deště (páneček to vyhrál v tričku s krátkým rukávem a kraťasích, tak jsem se slitovala a půjčila mu alespoň bundu-v soutěži o největšího blázna výstavy by určitě stál na bedně) si Crazynka promoklá vybojovala opět ocenění u pana rozhodčího Lewandowského V1, CWC.

942939_157816134405319_1017397219_n.jpg

Národní výstava psů Jelenia Góra PL 23.6.2013

Na tuhle neděli jsem naplánovala další výstavu, tentokráte s trošku delší cestou do Polska do Jelení Góry. Vyrazili jsme s celou rodinkou již v sobotu po obídku a spojili to s rodinným výletem. Ubytovali jsme se v Janských Lázních, které jsou cca hodinku cesty na místo výstavy, abychom nemuseli tak brzo vstávat. Večer jsme si pěkně prošli lázně (kde se ukázalo, že je Crazynka hodna svému jménu, kdež před zraky ostatních návštěvníků lázní ukázala, jak umí pes doslova "běhat po zdi", když vyběhla na cca 4m vysokou zeď za pejskem ovčáka a pak bez potíží seběhla a seskočila dolů), dali dobrou večeřku a nakonec se ubytovali v příjemném penzionku, kde na nás čekal neruvěřitelně velký prostor. Z dvoulůžkového pokoje se vyklubal nakonec celý apartmán dokonce se zasklenou terasou, kde mohli holčičky pěkně pobíhat.

Ráno jsme se po krásném a dlouhém spánku vydali na místo konání výstavy. Dorazili jsme bez potíží, našli si krásné místečko v trávě a hlavně ve stínu pod stromy a s mojí velkou nervozitou jsme očekávali až na nás dojde řada. Crazynka nastupovala do nejobsazenější třídy boxerů a to do třídy otevřené u zlatých fen. Moc jsem tomu nevěřila a se slovy, že přece nemusíme vyhrávat pokaždé jsme šly na to. Bojovaly jsme jak se jen dalo a o to větší radost jsem měla, když jsme opravdu nečekaně získaly verdikt od pana rozhodčího Marka Lewandowského (PL) Excellent 1, CWC. Neuvěřitelná radost byla zakončena úžasnou lítačkou holčiček na nedaleké louce prvně s novou polskou kamarádkou výmarského ohaře a poté s Nolískem od tetičky Lucky. Fotečky z ubytka a z lítačky od strejdy Konrada (PL) i tetičky Lucinky Kout najdete na odkázku tady.

988487_623806240963018_1679149300_n.jpg

Duo CACIB Székesfehérvár HU 15.-16.6.2013 

Převelikou výpravu do Maďarska jsme si naplánovaly na dnešní víkend po boku tetičky Věrky a jejího Fredíčka, který získal přezdívku Ferdinad. Vyrazily jsme v sobotu ve 4 hod ráno na celkem dlouhou dámskou jízdu. Obě mezinárodní výstavy se konaly v kempu nedaleko Balatonu. Sluníčko pálilo bohužel až moc po oba dva dny, tak jsme se snažily pejsky alespoň trošku chladit ve stínu a v nedalekém potůčku a rybníčku. Crazynka nastupovala po oba dva dny do třídy otevřené. K mému údivu, neb jsem měla info od několika kamarádek, že v Maďarsku to bude pro nás opravdu veliký boj, neb konkurence je veliká a těžká, jsme získaly od obouch pánů rozhodčích ocenění a tudíž 2x V1, CAC, Res. CACIB. Pro nás zatím největší a tím pádem až neuvěřitelný úspěch. Krásně započatý šampionát Maďarska, který se příští rok určitě pokusíme dotáhnout do konce.

Děkujeme za společnost a překladatelskou funkci  tetičce Věrce a gratulujeme k super úspěchům po oba dva dny. Fredík a Crazynka si neuvěřitelně užili pro ně myslím úžasnou noc plnou radovánek v postýlce a všichni 4 jsme dorazili v neděli večer totálně unaveni vpořádku domů. Fotečky z vášnivé noci najdete na odkaze tady.

1010750_620309624646013_1732066254_n.jpg

Národní výstava psů Racibórz PL 9.6.2013 

Po dlouhé odmlce ve výstavním kruhu na Polské straně jsme vyrazily poprvé k polákům do třídy mezi dospěláky. Jako většinou opět do třídy šampionů. Výstava se konala v krásném prostředí. Počasí přálo bohužel až moc a vzhledem k pálivému sluníčku a nedostatku stínu to bylo docela únavné. Naštěstí jsme šly na řadu mezi prvníma a tak se to ještě dalo nějak vydržet. Verdikt paní rozhodčí Sunčice Lazič byl pro nás krásný a to V1, CWC a tímto jsme si rozjely další šampionát, tentokráte Polský.

Výstavní víkend na Slovensku 31.5.-2.6.2013

V pátek jsem si zařídila dovolenou v práci a vyrazila společně s rodinkou na víkend plný výstav na Slovensko. Páteční národní výstava se konala v kempu Senec u krásných jezer, sobotní a nedělní mezinárodní výstavy se konaly v Nitře na výstavišti. Všechny 3 dny jsme bojovaly ve třídě šampionů a všechny dny jsme si odnesly ocenění V2, Res. CAC. Pro nás sice ne moc uspokojivé, ale i přesto to byl pěkný víkend. Páteční pan rozhodčí nás posuzoval nevím dle čeho, neb jsme si ani nestihly stoupnout do výstavního postoje a už nám hlásil 2. místo. Za to jsem byla ale velice spokojená s nedělním posudkem pana rozhodčího, předsedy slovenského boxer klubu. Verdikt, že je Crazynka v postavě a v pohybu bez vytknutí a kvalitnější oproti konkurenci nás potěšil, avšak naše vrásky na čele mu natolik vadili, že jak sám řekl, dává přednost hlavě jak tělu. I přesto jsem tak krásný posudek ještě nedostala a i když nestačil na umístění na zlato, tak jsem byla za něj ráda. Holt budeme bojovat na Slovensku dál a snad se zadaří a vybojujeme to co si přejeme. Fotečky najdete na odkázku zde.

Na samotě u lesa 18.5.2013

Aneb na návštěvě na oslavě narozeninek babičky Květy z Újezda. Pěkný výlet, procházka lesem, koupačka v rybníce....fotečky na odkázu tady.

les.jpg

Šaratický voříšek 11.5.2013

Dnešní den si holky placatý užily voříškiádu po boku neteřinek. Míša vystavovala Crazynku a Lucinka Easynku. Obě předvedly překrásně vše co umí. I když to na umístění na bedně nestačilo, tak jsme si užily krásný den a spoustu kamarádů. Fotečky najdete na odkázku zde.

Klubová výstava boxerů 4.5.2013

Dnes jsme i přes zranění z minulého týdne vyrazily s Crazynkou na další klubovou výstavu pořádanou brněnským boxerklubem, kterého jsme členem do nedalekého Rytířska. Craznka opět nastoupila do třídy šampionů, kde získala pěkné ocenění V2, res. CACK. Bohužel naše zranění ze závodu z minulého týdne se poznamenalo na našem ne nejlepším předvedení v pohybu u kterého vždy excelujeme. I tak jsme rádi za krásný posudek pana rozhodčího, předsedy boxerklubu ČR. Krásný posudek si odnesla i naše sestřičky Meddynka a naše babička Giordinka, po jejichž boku jsme se předvedli v soutěži o nejlepší chovatelskou stanici, kde jsme získaly překrásné 1.místo=Nejlepší chovatelská stanice výstavy. Pár foteček od tetičky najdete na odkaze zde.

Hanácký pohár 28.4.2013 

Dnes ráno jsem vyrazila s Crazynkou na náš další coursingový závod do Radslavic. Přes náročnou trať, velkou konkurenci a bohužel natažený sval na přední pacce si Crazynka vyběhala neuvěřitelné 1. místečko ze kterého odcházela po 3 nožkách, ale plná dojmů a šťastná, že si mohla ulovit střapeček. Bohužel teď bude muset mít chvilku klidu, aby byla nožka brzo fit. Tak nám držte pěsti. Pár foteček z akce najdete na odkaze zde

308642_10151573847833104_1485912879_n.jpg

 

Klubová výstava boxerů 27.4.2013

Dnes ráno jsme vyrazila, tentokráte sama s Crazynkou, na klubovou výstavu boxerů do Svitav. Užili jsme si překrásnou výstavu se spoustou našich jak dvou, tak čtyř nohých kamarádů. Odjely jsme s velkým úspěchem a to ve třídě šampionů s titulem V1, CACK a naše sestřeička Meddynka ve své třídě V2. Pro naší rodinku tudíž úspěšný den. Fotečky od tetičky Denisky najdete na odkázku tady.

431810_3105147723471_483642543_n.jpg

Obrany Křenovice 24.4.2013

Pár foteček z obran najdete na odkaze tady.

zdenka7.jpg

Prochajda s Terezkou 22.4.2013

Fotečky z dnešní lítačky s tetičkou Terezkou a  jejíma klukama najdete na rajčeti u tetičky na odkázku tady.

Víkendový výlet 20.-21.4.2013

Tenhle víkend jsme vyrazili všichni společně na pěkný a sluníčkový výlet. V sobotu ráno jsme vyrazili do Slušovic na coursingový závod pořádaný RR sportem. Přihlásila jsem i pajdičku Easynku, neboť se běží jen rovinka o délce 200m. Výsledky sice nejsou na "bednu", neb Crazynka získala 4.místečko a Easynka 6.místečko, ale.....holčičky si to parádně užily a já byla nadšená, když jsem viděla ten překrásný úsměv na jejich placatým čumáčku. Takže co víc si přát? Pár foteček od fotografů najdete na odkaze tady.

easynka.jpg

 

crazynka.jpg

Po závodech jsme vyrazili do penzionu do Frenštátu pod Radhoštěm, kde jsme si pěkně odpočinuli. Teda jak kdo. Neb já se jim všem nějak nevešla do postýlky a pořád se tam někdo roztahoval. Ale ony si to po takovém výkonu zasloužily. Jelikož měla v sobotu narozeninky Crazynky paní chovatelka, tak jsme jí chtěli udělat radost nějakým pěkným umístěním. Takže v sobotu to neklaplo, tak už zbývá jen neděle.

Po ranním nekonečném vstáváním, neb holčičkám se v postýlce opravdu líbilo a nějak se jim nechtělo jít ven, jsme vyrazili do nedalekých Hukvald na klubovou výstavu boxerů. Easynka byla ještě unavená ze soboty a tak krom kratších venčeníček celou dobu prospinkala s páníčkem. Já s Crazynkou nastoupila do soutěžního kruhu do kategorie zlatá fena třída vítězů. Jako vždy jsem nám vůbec nevěřila a podceňovala. O to opět příjemnější byl verdikt pana rozhodčího Petra Řehánka, když nám udělil ocenění V1, VT, CACK. Panička se slzama štěstí v očích popřála po sms opožděně paní chovatelce k narozeninkám a myslím, že to byl příjemný dáreček. Fotečky z výstavy najdete na odkázku zde.

dsc_0764.jpg

Crazynky výstavní víkend 13.-14.4.2013

V sobotu jsme s Crazynkou vyrazily na dámskou jízdu na klubovou výstavu boxerů do Hostomic u Teplic. Po víc jak tříhodinové cestě jsme dorazily, popovídaly se spoustou kamarádů a co hlavně....seznámily jsme se konečně naživo s Crazynčiným tatínkem Afrimem a teda musím uznat, že je to překrásnej kus psa a smekám před ním. Crazynka mu dala tvrdě najevo, že teda když se o ní doteď nestaral, že se nebude starat ani teď a to že je to taťulda jí vůbec nezajímalo. Nastopila společně s dalšíma zlatýma fenečkama do mezitřídy, kde po dlouhém boji vybojovala překrásné 1.místo a ocenění V1 CACK. Tím si rozjela klubového šampiona a paničku bude nutit jezdit na klubovky i nadále a hlavně zamakat na pracovní zkoušce, která je pro uznání titulu nutná. Sobotní fotečky najdete na odkázku tady.


V neděli jsme vyrazili i s páníčkem na národní výstavu psů do Ostravy, kde Crazynka nastoupila poprvé do třídy vítězů. Jelikož jsem věděla, že konkurentku máme překrásnou, tak jsem v to ani nedoufala, ostatně jako vždy. O to větší bylo překvapení, když pan rozhodčí vynesl verdikt ani ne dvou leté feny proti krásně urosté čtyřleté feně a zadal nám ocenění opět V1 CAC. Nedělní fotečky najdete na odkázku tady.

Víkend pro mě byl tedy opravdu náročný. Mám projetou celou republiku a to bez keců, ale musím uznat, že to za to stálo!

Po návratu domů nás opět čekala zlatíčko Easynka a paničce to nedalo a co jiného, než po vybalení věcí z auta a zapnutí pračky...zbalila holčičky a vydala se s nima na prochajdu. Myslím, že si to obě berušky zasloužily a bylo úžasné vidět ty jejich úsměvy a lítačky co předváděly. Takže teď už nepadám na hubu jen já únavou (promiňte mi ten výraz), ale konečně i ony. To jen tak ve stručnosti náš opravdu náročný víkend a příští nás čeká repete.

prochajda.jpg

Výstava Wieselburg 7.4.2013

Ráno jsme všichni společně vyrazili na mezinárodní výstavu psů do Rakouska. Crazynka byla přihlášená do třídy otevřené, kde u pana rozhodčího MVDr. Jaromíra Špicery vybojovala krásné ocenení V1, CACA a tím rozjela další šampionát krásy od kterého nás ještě dělí naše pracovní zkouška, na které budeme moc makat a tím podmíněná min. ještě 2 vítězství ve třídě pracovní.

caca.jpg

Medlánecký sysel 6.4.2013

Crazynky první coursingový závod se konal na nedalekém letišti v Brně v Medlánkách. I přesto, že jí děl parťáka pejsek krátkosrsté kolie, který vážil tak cca o 10kg méně jako ona, tak mu holčička moje úžasná krásně stíhala a zaběhly společně dva překrásné párové běhy. Po prvním běhu se Crazynka dělila ještě s jedním pejskem pinče o 1 příčku umístění, kterou si holčička udržela i po běhu druhém, kde získala větší počet bodíků a tudíž se umístila na překrásném 1. místě v závodě Medlánecký sysel. Fotečky od nejhodnějších tetiček a moc za ně děkujeme, najdete na odkázku zde.

533454_589810881029221_1528874416_n.jpg

VESELÉ VELIKONOCE VŠEM

vv.jpg

Na velikonoční pondělí jsme chtěli vyrazit někam na prochajdu. S pajdičkou a končící háravkou se nám blbě hledají na venčeníčko parťáci a tak jsme vyrazili kupodivu ve společnosti našeho pánečka do Brna na kratší prochajdu na Šumberu. Holčičky si užily krásnou lítačku ve sněhu. Pár ne moc kvalitních foteček najdete na odkázku tady.

Crazynka 23.+30.3.2013

Jelikož s pajdičkou Easynkou, která musí své nožky v takovém studeném počasí šetřit a s háravkou, která....bez komentáře..... se nedá podnikat moc věcí, tak s mladou potvůrkou alespoň trénujeme poslušnost a vyrazily jsme i na obrany za strejdem Martinem do Křenovic. Fotečky z poslušnosti s tetičkou Sabčou najdete na odkázku tady a z obran tady.

cr.jpg 

cr1.jpg

Crazynka hárá

Tentokrát si to Crazynka opět úžasně naplánovala s jarním hárání a hned po povinných licenčních bězích na coursingový certifikát začala hárat. A to přesně tak, že nám to vyjde do našich prvních coursingových závodů na které jsme již přihlášeni a na naši plánovanou výstavu v Rakouském Wieselburgu. Sice nám tím odpadne pár procházek které jsme měli v plánu, ale příroda volá....a to až tak, že po návratu domů máme před domem ženicha. A že by si dala mrška malá říct....

599262_585410434802599_1630349616_n.jpg

Přidány nové fotografie k obranám z 10.2.2013 na odkázku zde.

img_8645.jpg

Medlánky 9.3.2013

Dnes po obídku jsem vyrazila pouze ve společnosti Crazynky, neboť po páteční kontrole má Easynka neustále nařízený klidový režim a antibiotika, na řízený coursingový trénink na letiště do Medlánek. Crazynka zde zaběhla 2 krásné sólo běhy a jelikož 2 párové běhy měla již odběhnuté na tréninkové kartě z minule, tak tím pádem.....splnila vešketré podmínky pro získání COURSINGOVÉ LICENCE. Moc nás to potěšilo, i když jsem ani nevěřila, že by to mohlo dopadnout jinak, neb je vidět, že jí to opravdu baví. Takže hned přiznávám, že jsme na duben již přihlášeni na její první coursingový závod. Škoda jen, že s náma nemůže i babuška Easynka. Ta bohužel prozatím musí užívat klidu doma. Fotečky, sice jen 3, ale za to moc děkujeme tetičce, neb jsou opravdu překrásné, najdete na odkázku tady.

2013-03-09-086web.jpg

Přidány nové fota z obran z 13.1.2013. Odkaz zde.

JCH. CH. Ustinella z Ungeltu alias Crazy dne 24.2.2013 ve věku 20-ti měsíců ukončila úspěšně CH SK a tudíž získaný titul Slovenský šampion krásy.

ch-sk-001.jpg

Mezinárodní výstava psů Nitra 23.-24.2013

Na dnešní víkend jsme vyrazili celá naše rodinka bez kočičáků na mezinárodní výstavu psů do Nitry. Předem jsme si domluvili ubytování na ubytovně společně s tetičkou Lucinkou a strejdem Ondrou a jejich Nolískem. V sobotu v 5 hod ráno jsme za neustálého sněžení vyrazili do nepříznivých podmínek na cestu. Počasí opravdu nepřálo a tak jsme velice rádi, že jsme jak my, tak i všichni naši kamarádi dorazili vpořádku, neb bylo spoustu příložitostí jak a kde havarovat a bohužel spoustu aut tak i dopadlo. To jen tak mimo. Jelikož po nasazení prášků se zlepšil zdravotní stav Easynky (nechci to zakřiknout, neb třeba až přestane brál léky, tak to bude zpět tam kde to bylo), tak jsme vyrazili i v jejím doprovodu.

V sobotu jsme nastoupily do třídy otevřené po boku tetičky a její Cayrro a bohužel jsme si odnesly ne moc hezké ocenění a to VD2 za naše vrásky na čele a bohužel ukázaný spodní zub při Crazynčiném "blboučkém" úsměvu. Byla jsem velice smutná, neb jsem doufala alespoň ve známku výbornou, ale bohužel. V neděli jsme opět nastupovaly do třídy otevřené se stejnou konkurencí a s velkým strachem. Tentokráte posuzoval pan rozhodčí pan doktor Jaromír Špicera. Moc jsem v žádný extra výsledek nedoufala a tak jsem zpozornila až při slovech, že rozhodl o výsledku pohyb. Neb přeci všichni nám říkají, že máme pohyb úžasný, tak že by? A opravdu. Po zvednutí hlavy se na nás pan rozhodčí podíval a s úsměvem na rtu nám sdělil, že získáváme ocenění V1 CAC. To by však nic nebylo, kdyby tím Crazynka alias Ustinella z Ungeltu nespnila veškeré podmínky pro získání a tudíž jí byl dnes přidělen titul SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY. Děkujeme všem kdo nám věřili za podporu, moc si toho vážíme a moc to pro nás znamená.

Nejvíce si však užila Crazynka sobotní večer po boku Nolíse. To ovšem můžete shlédnout i na fotečkách. Easynka byla z cestování a vystavování unavená a tak byla ráda, když zjistila, že má jednu postýlku na spinkání sama pro sebe.

Pár foteček z víkendu najdete na odkázku tady.

Domácí váleníčko 20.2.2013

Jen tak zachycení domácího váleníčka mojich zlatíček placatěnek najdete na odkaze zde. Jen tak pro info o zdravotním stavu Easynky: na další kontrole opět neprojevila žádné známky bolesti při důkladném ortopedickém vyšetření. Bohužel její stav se zhoršuje a na přední nožku téměř nedošlapuje. Pan doktor Dvořák konstatoval, že máme Moribundus a je to pro něj medicínský voříšek. Easynka dostala naordinovány léky Aulin, Augmentin a Ranisan. Ještě neustále čekáme na další výsledky krve a uvidíme co nám ukáže kobntrola příští týden. Takže opět vyrazíme do Brna na fakultu a budeme doufat, že bude lépe.

Medlánky 17.2.2013

Na dnešní neděli jsme se domluvily s Denisou na společné venčení našich Ungelťaček. Já jela jen s Crazynkou, jelikož Easynka má velké potíže s přední nožkou a bohužel zatím neustále nevíme o co konkrétně jde. Crazynka si užila spoustu běhaček se ségrou Meddynkou a babičkou Giordinkou a i občasné obšťastňování od setříka Luckyho. Pár foteček najdete na odkázku tady.

p1010759.jpg

Obrany Crazy 10.2.2013

Dnešní obrany se strejdou Vojtou Konečným v Křenovicích.........

Video z obran najdete na rajčeti zde. Časem budou i nějaké fotí, jen čekáme na zpracování.

Valentýnský coursing 9.2.2013

diplom.jpgNa dnešní den jsem holčičkám naplánovala tak trošku jiný coursing, jak jsou holčičky zvyklé. Jedná se o běh pouze do oválu u kterého se měří rychlost proběhnutí tratí. Easynka bohužel kvůli své prozatím neznámé diagnoze musela zůstat doma, kde se o ní pěkně starala babička a poté páneček a já vyrazila s tajtrdlíkem Crazynkou do Polničky u Ždáru. Crazynka soutěžila v kategorii příchozích nad 40cm bez rozdílu pohlaví, kde nastopupilo celkem 9 soutěžících. O to více byla panička překvapena jejím výsledkem na prvních časových závodech. Umístila se na pěkném 3.místě. Před i po závodě si dala prochajdu se psíma kamarádama RR, ketré jsme už dlouho neviděly a bylo vidět, že je konečně šťastná. Ne jak když ji panička tahá po výstavách, kde je hrozná nuda. Fotečky od úžasných tetiček Vlaďky a Káti (mooooc za ně děkujeme) najdete na odkázku tady.

img_3329.jpg

 

Easynka RTG 8.2.2013

Jelikož poslední dobou Easynka čím dál více kulhá na přední nožku, což u ní nebylo zvykem, neb víme, že má špatné obě zadní a bederní páteř, ale o předních nic nevíme, tak jsem domluvila opět na fakultě vyšetření od ortopeda pana doktora Dvořáka. Ten berušku řádně vyšetřil od prstíků až po lopatky a krční páteř. Jelikož je to naše hrdinka a bojovnice, tak nedala najevo, kde přesně jí to bolí. Nezbývalo nic jiného, než provést RTG snímky, které však nepotvrdili žádnou diagnozu. Teď však nevím, zda je to dobře či ne. Každopádně víme, že to není rameno, jak jsem si původně myslela, ani loket ani páteř. Pan doktor zaslal vzorky krve na spoustu možných příčin a my s klidovým režimem musíme čekat, zda se něco prokáže. Tak držtě babči Easulce pěsti, ať to není nic váženého a může opět běhat v rámci možností jejich zadních nožek.

easy-narkoza.jpg

Takto trpěla Crazynka s Easynkou, když beruška ještě vyspávala doma narkózu.

Fotečky z říjnových obran od strejdy s figurantem Vojtou Konečným v Křenovicích najdete na odkázku zde.

JCH. Ustinella z Ungeltu alias Crazy splnila dne 2.2.2013 ve svých necelých 20-ti měsících výstavní podnínky pro udělení titulu Český champion a je z ní tudíž nyní čekatelka CH.

Mezinárodní výstava psů DUOCACIB Brno 2.-3.2.2013

Mezinárodní výstava psů DUOCACIB Brno neděle 3.2.2013
JCh. Ustinella z Ungeltu alias Crazy
německý boxer zlatý třída otevřená
rozhodčí: Ing. Radim Fiala
ocenění: V1, CAC

dsc08226.jpg

Fotí z neděle od tetičky na odkázku zde.

Mezinárodní výstava psů DUOCACIB Brno sobota 2.2.2013
JCh. Ustinella z Ungeltu alias Crazy
německý boxer zlatý třída otevřená
rozhodčí: Bonn Winfried
ocenění: V1, CAC
A tímto jsme splnily výstavní podmínky pro udělení titulu Českého šampiona
.

Mezinárodní výstava psů Trenčín 27.1.2013

Dnešní ráno jsme vyrazili na letošní první zahraniční výstavu a to do nedalekého Slovenska do Trenčína.

JCh. Ustinella z Ungeltu alias Crazy
německý boxer zlatá fena třída otevřená
rozhodčí Petr Řehánek
ocenění: V1 CAC
Posudek: 19-ti měsíční fena, správného rámce, ušlechtilá hlava, prostorný čumák, pysky správně krojené, hluboký stop, oko tmavé, uši správně nasazené, prostorný hluboký hrudník, výborné předhrudí, pevný hřbet, výborně utvářená lebka, úhlení vpořádku, prostorný pravidelný pohyb

Pár foteček najdete zde.

Seznamovačka 20.1.2013

Dnešní seznamovačka s tetičkou Sabčou před cvičeníčkem. Fotečky jako vždy zde.

p1010744.jpg

Crazynka obrany 13.1.2013

Dnešní obrany v Křenovicích si Crazynka užila opět s figurantem Vojtou Konečným. Jak jim to šlo můžete kuknout na fotí na odkázku tady.

img_6009.jpg

Hlídání Bleskulky 12.1.2013

Jelikož vyrazili babička a dědeček na prodloužený víkend do lázní, tak jsme si vzali na jeden den na lítačku k nám domů našeho strejdy Bleskulky. Pár foteček na odkázku zde.

p1010754.jpg

Národní výstava psů Brno 6.1.2013

JCh. Ustinella z Ungeltu alias Crazy
německý boxer zlatý třída otevřená
rozhodčí: Petr Řehánek
ocenění: V3

Nížkovický lesík 5.1.2013

Na dnešní prochajdu dorazili tetička Gábinka s trejda Tom s mým manžílkem Mervinkem a jeho novou sestřičko zubajdou. Pár foreček z lítačky z lesíku najdete na odkázku tady.

p1010849.jpg

Prochajda s Ivánkem

Letošní první prochajda byla se strejdou Ivanem a jeho čtyřnohou puberťačkou, se kterou se celou cestu naháněla Crazynka. Fotí najdete zde.