Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český ráj 2011

Bližší info naleznete po rozkliknutí odkazu na přiložené fotce.

img_6101.jpg

Švýcarsko 28.6. - 1.7.2007

Obrazek

Cesta nám začala ve středu kolem 22.30 hod. To panička s pánečkem nanosili všechny věci do auta a vyrazili jsme. Nečekala jsem, že to bude tak moc dlouhá cesta. Ještě že předtím byla panička se mnou na tříhodinové procházce, takže jsem byla dostatečně unavená. Unavená až tak moc, že jsem celou noc prospala a probudila se až na místě. A takový krásný pohled nás čekal každé ráno z okna.

ObrazekNa zahradě jsem se dostatečně vyblbla. Nejvíce však s dvounohým kamarádem Ronnym. Ještě že jsem Německý boxer a mám ten jazyk v krvi, jinak bych mu asi nerozumněla ani slovo. Ale u hraní na schvávanou a na hoděnou se ani moc mluvit nemusí. Jen páneček byl hned unavený a musel pořád odpočívat.

 

 

 

 

 

Obrazek

Jeden z našich společných výletů byl na Schloss unad Städtchen. No vlastně jsme se dívali jen od krásného vodního jezera, které bylo plné plovoucích živých aportíků. To by se líbilo Davymu. :o)

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

Venčit jsem se chodila pravidelně na louku za domečkem. Bylo tam moc krásně a tak jsem to vyžadovala poměrně často. No kdo by odolal. Z povzdálí jsem pozorovala pasoucí se kravičky. To u nás nikde nemáme.

 

 

Obrazek

 

Ale tohle byl ještě krásnější pohled. To byl krásný výlet na horu Säntis. Nahoru jsme vyjeli lanovkou. To jsem ještě nikdy neviděla. Pořád jsem chtěla vystupovat za jízdy, ale ten pán, co to vše řídil se tak divně díval, že jsem to vzadala a jen jsem olízala sklo, přes které jsem pozorovala tu výšku. :o)

Obrazek

 

A tady jsme už nahoře. No není to krásný pohled? Úplná pohádka.Obrazek

Obrazek

 

A tady už jsme zase pěkně dole.

Bylo nám tam všem moc krásně. Jen paničce bylo pořád smutno po Mikinkovi a v té době ještě po naší teď již zesnulé Micince.

Tak v neděli po obědě jsme zase všichni naskákali do auta a vyrazili jsme na cestu domů. Po cestě jsme se stavili ještě v Rakousku u jezera Mondsee, kde jsme si krásně zaplavali.Obrazek To mě tak unavilo, že jsem zbytek cesty prospala. Však to je vidět i ve fotogalerii "moje dovolená".